(VIDEO) ATLETICO: Momčad Diega Simeonea znalački odigrala 1-1 za prolaz u polufinale preko Leicestera

Nogometaši Atletica izborili su treći polufinale u četiri sezone, dosegli su to sada s 1-0 pobjedom u Madridu i s 1-1 u Leicesteru, potvrđujući svoju konstantnu kvalitetu i napredak.

https://www.youtube.com/watch?v=coJswGWG5Bw

Treći puta u zadnje četiri sezone nogometaši madridskog Atletica s trenerom Diegom Simeoneom su u polufinalu Lige prvaka, izborili su to sada s 1-0 pobjedom u Madridu i s 1-1 u Leicesteru, potvrđujući svoju konstantnu kvalitetu i napredak. Prolaz Ateltica protiv Leicestera zaista je apsolutno zaslužen.
Dvoboj u Leicesteru zaista se razvijao po željama trenera Simeonea, Atletico je i prvi poveo, držao posvemašnju kontrolu nad utakmicom, ne dovodeći svoj prolaz niti jednog trenutka pod znak pitanja.
Već iz prve prave akcije Atletico je poveo. Ubačaj Felipe Luisa s lijeve strane dočekao je glavom Saul Niguez i preciznim udarcem glavom pogodio sami donji desni kut vrata. Izjednačenje se zbilo u 61. minuti kada je blokiran pokušaj šuta Chilwella, a lopta se odbila do najboljeg strijelca engleskog prvaka Vardya koji je bio precizan. Do kraja Leicester je dao sve u napad, probao tući iz nekoliko poluprigoda, promjena nije bilo…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI