VIDA RAZAPET IZMEĐU DVA KLUBA: Predstavnici turskih velikana došli na pregovore u Zagreb, ali jedan možda ima prednost!

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Vida je ugovorom vezan za Kijev do 2019. godine, a vrijedi oko devet milijuna eura prema Transfermarktu.

Čini se kako će, iako ima manje zdravstvene probleme, Domagoj Vida ipak nastupiti na utakmici Hrvatske i Ukrajine u petak u kvalifikacijama za SP u Rusiji. Hrvatski reprezentativni branič već je šest godina član kijevskog Dinama, ali to bi se uskoro moglo promijeniti.

Naime, za Vidu se trenutno zanimaju čak dva turska velikana, Galatasaray i Bešiktaš, a predstavnici su navodno doputovali u Zagreb kako bi dogovorili transfer. Već se neko vrijeme Vida spominje kao pojačanje Bešiktaša koji ima čvrstu namjeru ostati na vrhu lige. Turski dnevnik Fanatik piše kako mu taj klub nudi godišnju plaću od 3.5 milijuna eura.

Ipak, Galatasaray je klub kojem je teško reći ne. Oba kluba su bogata i nemaju problema dobro i masno platiti igraču, a u Vidinu slučaju možda bi mogla prevagnuti činjenica da je Igor Tudor trenutno trener Galate pa bi vjerojatno lakše pregovarali. No, Tudoru ne ide baš najbolje, pa je i pitanje može li on dovoljno pritiskati Upravu kluba da mu dovede baš Vidu, koji neće biti baš jeftin.

Vida je ugovorom vezan za Kijev do 2019. godine, a vrijedi oko devet milijuna eura prema Transfermarktu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI