VIDA OSTAO U ŠOKU: Procurili detalji spektakularne pljačke! Ukrali mu nakit vrijedan 4.5 milijuna kuna

Foto: Guliver Images

Domagoj Vida trebao je danas otputovati u Atenu i potpisati ugovor s AEK-om, no onda ga je zatekla loša vijest. Naime još uvije nepoznati pljačkaš i više njih provalio je u kuću bračnoga para Vida na zagrebačkim Šestinama. Šteta je ogromna.

Hrvatski reprezentativac je zbog svega morao odgoditi odlazak u Grčku, a kako piše Jutarnji list, pljačkaši su sa sobom navodno odnijeli nakit i druge dragocjenosti u vrijednosti 4,5 milijuna kuna!

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana kada nikoga nije bilo u stanu, a Domagoj i njegova supruga Ivana su za to doznali danas u jutarnjim satima. Na teren je odmah izašla policija i u tijeku je istraga.

Na upit Jutarnjeg lista o pljački, policija je odgovorila:

“PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.Stan se nalazi u kompleksu urbanih vila s visokom razinom zaštite. Oko zgrade je i nekoliko kamera i sve je osigurano alarmnim sustavom pa je nevjerojatno kako su pljačkaši uspjeli sve to zaobići, provaliti u stan i pokrasti dragocjeni nakit. Sve ukazuje na to kako je vrlo vjerojatno riječ o profesionalcima koji su dulje vrijeme planirali pljačku.

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Hrvatski reprezentativac je zbog svega morao odgoditi put u Atenu, ali na jedan dan. Već u četvrtak trebao bi otići u Grčku gdje će potpisati ugovor sa svojim novim klubom AEK-om.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI