VELIKO SRCE ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA: U čestitki Dinamu istaknuo što je većina zaboravila

Foto: Cropix

Dinamo je u sezoni 2019./2020. osvojio treći naslov prvaka Hrvatske za redom. Tim povodom, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, ujedno i počasni predsjednik Kluba, uputio je igračima, stožeru i vodstvu GNK Dinamo Zagreb čestitku u kojoj stoji:

“Bravo plavi!

Igračima, trenerima i vodstvu GNK Dinama od srca čestitam na osvajanju 21. titule prvaka Hrvatske!

Više nego zasluženo ste obranili naslov i sjajnim predstavama u Ligi prvaka vratili Dinamu međunarodni ugled, a navijače Plavih učinili neizmjerno ponosnima. To je rezultat niza godina kvalitetnog rada na svim razinama kluba, od nogometne škole koja je među najboljim u Europi do prve momčadi koja dominira Hrvatskim travnjacima te iz godine u godinu raste na europskoj pozornici.

Želim vam da ovu briljantnu sezonu završite na najbolji mogući način te da ponovno ponosno i dostojanstveno predstavite Zagreb i Hrvatsku u Europi iduće sezone”.



Podsjećamo, Dinamo je pružio sjajne partije u Ligi prvaka i samo su ga sekunde dijelile od velike pobjede protiv Šahtara u Zagrebu. Tom pobjedom Dinamo bi najvjerojatnije nastavio natjecanje u Europi, i to u Ligi prvaka.

Dinamo će još trebati pričekati plasman u drugi krug Lige prvaka ali to ne umanjuje činjenicu da je Dinamo protekle dvije sezone bio konkurentan u Europi i da je ugled klubu na europskoj sceni vraćen.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI