VELIKI PLANOVI ZA HRVATSKI SPEKTAKL: ‘Prestanite cviliti, on stvara buku, ima osobnost i nokautira ljude!’

Alen Babić je tijekom vikenda došao do šeste pobjede u isto toliko mečeva u profesionalnoj boksačkoj karijeri. U odjecima na uspjeh koji je hrvatski teškaš ostvario nokautom u borbi s Britancem Tomom Littleom, poznati promotor Eddie Hearn progovorio je o Babićevim kvalitetama koje pažljivo prati s obzirom na to da 30-godišnji Hrvat nastupa na priredbama Hearnovog Matchroom Boxinga.

Hearn se biranim riječima izjasnio o Babićevim kvalitetama, a njegove dojmove prenosi Boxing News 24/7.

‘Znate što me najviše rasp….? Ljudi koji cvile. Vidio sam puno boksača koji cvile zbog Babića, bune se da nije toliko dobar i pitaju zbog čega dobiva priliku, a znate zašto dobiva priliku? Zato jer je j… zabavan’, veli poznati promotor, spominjući da se nakon mečeva hrvatskog teškaša o njemu često piše na društvenim mrežama, s velikom popularnošću na Twitteru.

‘Ovo je posao u kojem je važno i zabaviti ljude. Prestanite cviliti zbog toga što taj dečko dobiva šansu ako svaki put kada stupi u ring stvara buku, ima osobnost koju pokazuje i j… nokautira ljude’, nastavio je Hearn.

Što bi Babića moglo čekati u nastavku karijere? Sve češće se priča o velikom hrvatskom teškaškom okršaju protiv Filipa Hrgovića, a Hearn je u osvrtu na novu Babićevu pobjedu dao naslutiti da bi se to moglo dogoditi sljedeće godine.



Meč dvojice hrvatskih boksača koji se sve češće prepucavaju po medijima mogao bi se dogoditi idućeg ljeta, a s obzirom na to da poznati promotor najavljuje da bi se to dogodilo u Hrvatskoj i pred navijačima, bio bi to spektakl koji bi zasigurno privukao veliki interes.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI