Veliki LeBron James: ‘Srce mi je puklo, slomljen sam!’

Instagram

Nakon što ga je LeBron James prešao na vječnoj listi najboljih strijelaca NBA lige, Kobe Bryant odao je počast svom nasljedniku u dresu LA Lakersa.

Ispostavilo se kako je to ujedno i posljednja objava Crne Mambe prije nego je stradao sa svojom kćerkom Giannom (13) i ostalim putnicima u helikopterskoj nesreći.



Njegovu tragičnu smrt oplakuje cijeli svijet – košarka je izgubila jednog od velikana sporta. Da li su ga voljeli ili ne, svi su za vrijeme njegove karijere morali odati počast da spada u povijest košarke kao jedan od najboljih koji je ikad igrao.

LeBron James saznao je za smrt svog prijatelja i suigrača iz američke reprezentacije dok su momčad Lakersa vraćala iz Philadelphie. Trenutak na snimkama pokazivao je kako Lebron je izgubljen i u suzama je napustio aerodrom.

Bryantov klub LA Lakersi još se nisu oglasili povodom njegove smrte. Jamesu je trebalo par dana da slegne dojmove pa je objavio na drušvenim mrežama:

‘Nisam spreman, ali evo. Čovječe, sjedim tu i pokušavam napisati nešto za ovu objavu, ali svaki put kad pokušam, počnem opet plakati samo zbog pomisli na tebe, nećakinju Gigi i prijateljstvo/vezu/bratstvo koje smo imali! Doslovno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutro prije nego što sam iz Philadelphije krenuo natrag za L.A. Ne bih ni u milijun godina mogao pomisliti da će nam to biti posljednji razgovor ikad. WTF!! Srce mi je puknulo, slomljen sam, brate moj!! Volim te, veliki brate. Moje srce je uz Vanessu i djecu. Obećavam ti da ću nastaviti tvoje naslijeđe! Toliko si nam svima značio ovdje, pogotovo naciji Lakersa i moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim. Molim te, daj mi snage s neba i pazi na mene! Želim toliko toga još reći, ali ne mogu, sad nisam u stanju. Dok se ponovno ne sretnemo, brate!! #Mamba4Life, #Gigi4Life’, napisao je na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Po objavljenom postu Lebron Jamesa može se zaključiti kolika tuga i nevjerica je unutar same franšize. Igrači su izgubili mentora koji je bio uz ekipu. Lakerse iz tog razloga neće odigrati domaći derbi protiv LA Clippersa.

Kobe Bryant odigrao je svoju ulogu u dovođenju Lebron Jamesa u Staples Center. Iako su godinama bili rivali na terenu i u All-Star utakmicama, bili su veliki prijatelji van terena. To se dodatno pojačalo kada je popularni ‘The King’ potpisao za Bryantovu franšizu.

Nakon što se slegnu dojmovi, Lakersi imat će dodatni motiv više za osvajanje NBA prstena kako bi mogli posvetiti svojoj poginuloj legendi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI