VELIKA ZAVRZLAMA OKO PERIŠIĆEVA TRANSFERA: Inter prodajom Brozovića želi zadržati Ivana, ali uključio se i Bayern!

Facebook: Ivan Perišić (Official)

Dolazak novog trenera Luciana Spallettija itekako bi utjecao na Perišićev transfer jer Spalletti je inzistirao na tome da Ivan ostane.

Trakavica oko odlaska hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića iz Intera upravo se produžila za još barem metar. Inter do konca lipnja mora namaknuti barem 35 milijuna eura kako bi zadovoljio UEFA-in financijski fair play, a do sada su se klubovi samo javljali za usluge Perišića. Mourinho u njemu vidi odlično pojačanje za Manchester United koji sljedeće sezone igra Ligu prvaka, ali Inter ga ne pušta ispod 55 milijuna eura.

Mourinho je za Ivana prvo nudio 35 milijuna eura, što je lukavo jer Interu baš toliko treba da namiri UEFA-u, ali to su glatko odbili. Potom je uslijedila ponuda od 40 i na koncu od 52 milijuna eura. No, posljednji iznos uključivao je klauzule i bonuse koje bi Perišić morao zadovoljiti da bi cijena njegove odštete dosegla tu svoju, ali Inter traži čistih 55 milijuna eura.

No, dolazak novog trenera Luciana Spallettija itekako bi utjecao na Perišićev transfer jer Spalletti je inzistirao na tome da Ivan ostane. Novi strateg svjestan je da je Perišić najbolji igrač u momčadi i želi ga zadržati, a iznio je i plan koji uključuje njegov ostanak i prodaju čak četvorice igrača.

Talijanski ekspert za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako će iz kluba otići Marcelo Brozović, a kod njega se spominje transfer u Zenit, potom braniči Murillo (traže ga Villarreal, Everton, Stoke i Crystal Palace) i Rannochia te vezni igrač Ever Banega koji ima ponudu iz kine. Inter bi njihovom prodajom zaradio i više od 35 milijuna eura, a to znači da Perišić može ostati.

No, Corriere Dello Sport tvrdi da stvar neće biti tako jednostavna. Oni pak tvrde da se interes za Perišićem povećao i da ga sad osim Man Uniteda, Chelseaja i PSG-a, traži i Bayern. Bayernu je kritično na bokovima, Ribery i Robben su u godinama i stalno su ozlijeđeni, Douglas Costa je na odlasku i ostali su ‘suhi’, a novca za pojačanja imaju.



Perišić je već igrao u Njemačkoj u Borussiji i Wolfsburgu tako da mu liga nije strana. No, pitanje je hoće li Inter nastaviti ‘kemijati’ kako zadržati Perišića jer ostalo je još nešto više od 20 dana, a to je jako kratki rok za prodaju čak četvorice igrača ili će ipak popustiti i prihvatiti najveću ponudu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI