VELIKA VIJEST ZA ČERVARA I DRUŠTVO: Ovo je nešto čemu se nismo nadali! Kauboji dobijaju najveće moguće pojačanje

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Luka Cindrić se ipak vraća u Egipat i tabor Kauboja? Da dobro ste pročitali, ova senzacionalan vijest brzo je prostrujila medijskim prostorom.

Podsjetimo,  iz tabora hrvatske reprezentacije nakon šoka i remije protiv Japana  došla još jedna puno gora i lošija  vijest. Jedan od naših najboljih igrača i član  Barcelone  Cindrić  otpao je zbog ozljede i napustio Egipat.

Tijekom utakmice protiv Japana obnovio ozljedu prepona, koja ga je mučila i ranije i hitno je morao napustiti Egipaa i vratiti se u Barcelonu čiji je igrač. Cindrića čekaju pretrage pa će znati više znati u kakvom je stanju njegova ozljeda.

“Mislim da nije ništa preteško i preozbiljno i da će uz adekvatnu terapiju to biti OK. Imao sam već sličnih problema, no vidjet ćemo što će reći doktori. Postoji li mogućnost povratka u Egipat? Postoji, takav imamo dogovor ako s ozljedom bude sve OK. Nadam se i da će biti tako, jer silno želim pomoći ekipi i budem li zdrav stavljam se odmah na raspolaganje”, rekao je Cindrić u razgovoru za Sportske novosti.

Ovo bi doista bila najbolja moguća vijest za naše rukometaše , izbornika i navijače i nešto čemu se nismo nadali niti očekivali da se može dogoditi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI