VELIKA POČAST ZA LUKU MODRIĆA! Veliki igrač mu odao priznanje: ‘Jedna od najvećih legendi Reala i svjetskog nogometa, savršeno reprezentira sve vrijednosti kraljevskog kluba’

Foto: Guliver/AP Photo/Hussein Malla

Nakon što se vratio u Real po završetku Svjetskog prvenstva u Katru, Luka Modrić je pod teretom dosta kritika u Španjolskoj, ali je u ponedjeljak navečer stigla odlična vijest za hrvatskog reprezentativnog kapetana.

Modrić je za svoje uspjehe u prošloj sezoni zaslužio priznanje Udruge sportskih novinara Madrida, a dio razloga što je nagrada pripala hrvatskom reprezentativnom kapetanu leži i u uspješnom desetljeću u Realu i u uspjesima u dresu Hrvatske.

Nagradu je u Modrićevo ime na dodjeli primio Emilio Butragueno, nekadašnji veliki Realov napadač, direktora za odnose s institucijama u madridskom klubu. Primajući nagradu, Butragueno je počastio hrvatskog reprezentativnog kapetana sjajnim pohvalnim riječima.

“Modrić, jedna od najvećih legendi Reala i svjetskog nogometa, savršeno reprezentira sve vrijednosti Reala. Luka je primjer”, rekao je bivši Realov napadač.

U protekloj sezoni, sjajnoj i za Modrića i za Real, hrvatski reprezentativni kapetan je sa svojim klubom osvojio dva glavna naslova, s trofejima u španjolskom prvenstvu i u Ligi prvaka. Madridski klub je pored toga bio i pobjednik španjolskog Superkupa, a na svojem lanjskom putu osvojio je i europski Superkup.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI