VELIČANSTVENI NOGOMETNI SPEKTAKL! Luka Modrić ljubio trofej i saznao veliku vijest!

Twitter

Veličanstveni nogometni spektakl odigrao se u subotu navečer. U utakmici između Real Madrida i Liverpoola, pobijedio je španjolski prvak te time dosegnuo 14. naslov prvaka Europe. Real Madrid je ove godine osvojio i španjolsko prvenstvo te španjolski Superkup.

Hrvatski Vatreni i vezni nogometaš Luka Modrić, u subotu navečer peti put je osvojio Ligu prvaka s Real Madridom! Nakon utakmice istaknuo je kako su on i suigrači još uvijek pod dojmom pobjede od 1-0 nad Liverpoolom.

“Još uvijek pokušavamo shvatiti što se dogodilo, što smo napravili. Uistinu nema riječi da bi se to opisalo”, rekao je Modrić za televiziju Movistar u Parizu gdje je bilo finale.

“Uvijek smo govorili da nema ničeg većeg od Real Madrida, i to je potrebno uvijek ponavljati”, istaknuo je.

Luka je bio zaogrnut hrvatskom zastavom s kojom je uživao u slavlju sa suigračima i obitelji.Slavlje se i dalje trajalo kad je stigla velika vijest za hrvatskog nogometnog velemajstora. Poznati talijanski novinar, pratitelj događaja na nogometnom tržištu Fabrizio Romano objavio je na Twitteru da 36-godišnji Modrić i Real idu zajedno dalje!

Romano tvrdi da je dogovorena suradnja koja će trajati do kraja sljedeće sezone, do ljeta 2023. godine. Time bi hrvatski as kao Realov igrač dočekao i novo veliko natjecanje u dresu Vatrenih, Svjetsko prvenstvo u Kataru koje se održava u studenom i prosincu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI