VATRENOG NEUGODNO IZNENADILA PRIČA O NJEMU: ‘To su grube izmišljotine i apsolutne neistine ‘

Nakon što je bio s reprezentacijom na ovoljetnom Euru, a potom nije pozvan za dolazeće hrvatske utakmice u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, Josip Brekalo izjasnio se o tome kako vidi svoju situaciju među Vatrenima.

Igrač Wolfsburga javio se objavom na svojem profilu na Instagramu, s naslovom ‘priopćenje za javnost’, a u priopćenju kaže da ga je najviše neugodno iznenadila jedna priča o njemu.

Do Brekala je došlo da navodno ne poštuje starije reprezentativne suigrače, a to, kaže, nije slučaj.

“To su grube izmišljotine i apsolutne neistine, te ih kao takve moram demantirati, jer u ove tri godine koliko sam u reprezentaciji nikada nisam imao niti jedan jedini problem, niti s jednim suigračem”, napisao je hrvatski reprezentativac u svojoj objavi.

Brekalo je dodao kako je istina takva da sve poštuje i sa svima je u dobrim odnosima. Kako je istaknuo, reprezentacija mu je svetinja i njegova druga obitelj.



Hrvatski reprezentativac koji je barem kratko pao u drugi plan ne zna zašto ga izbornik Zlatko Dalić nije pozvao za rujanske utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije. Taj izostanak s popisa, kaže Brekalo, nije pitanje za njega, a ako bude novog poziva, dat će svoj maksimum za Hrvatsku.

Momčadi je poželio sreću u tri utakmice koje uskoro čekaju Vatrene, s nadom da će stići tri pobjede za važni korak prema SP-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josip Brekalo (@josip_brekalo)

 

Autor: I.K.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI