VATRENI USPJEŠNO ZAVRŠILI GENERALKU PRED SP: Kramarić zabio za pobjedu protiv neugodnih Saudijaca, tresla se i vratnica, a onda je Dalić povukao ključan potez!

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hrvatska nogometna repreznetacija je u jedinoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo pobijedila Saudijsku Arabiju u Rijadu 1:0.  Jedini gol na utakmici zabio je Andrej Kramarić u 82. minuti, a Saudijska Arabija je bila puno opasnija i promašila je nekoliko odličnih prilika, i pogodili su okvir gola Livakovića. Dalić je u završnici mora uvesti Modrića i Perišića.

Modrić je sjajno na lijevom krilu našao Andreja Kramarića koji ulazi u sredinu, vara dva igrača Arabije i onda preciznim udarcem pogađa bliži kut za vodstvo Hrvatske.

Jedini gol na utakmici zabio je Andrej Kramarić u 82. minuti, a Saudijska Arabija je bila puno opasnija i promašila je nekoliko odličnih prilika. Hrvatska nije odigrala neku posebno dobru utakmicu no  pamti se pobjeda tjedan dana prije prve utakmice naše reprezentacije protiv Maroka s čijom pripremom naši Vatreni kreću od danas.

 

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI