VATRENI TEŠKO PRIZEMLJENI: Zvižduci se orili Gradskim vrtom, Austrija nam očitala pravu nogometnu lekciju

Foto: Damir Krajac/ Cropix

Hrvatska nogometna repreznentacija doživjela je pravi debakl na otvaranju natjecanje u Ligi nacija u Gradskom vrtu. Austrija nas je razbila s 3:0 pod vodstvom svog novog izbornika Ralfa Ragnicka.

Gosti su u vodstvo došli u 41.minuti. Strijelac je Marko Arnautović. Onisiwo mu je spustio loptu, a on ju je povukao desetak metara i zatim s ruba šesnaesterca neobranjivo pogodio Ivušićev gol.

Ulaskom u drugo poluvrijeme utakmica je riješena u korist gostiju, sve je odlučeno u tri minute. Michael Gregoritsch je u 54.minuti zabio za 2:0. Wober je prošao po lijevoj strani i prizemnom loptom pronašao usamljenog Gregoritscha koji je povisio vodstvo gostiju.

Tri minute kasnije novi šok za Vatrene, Marcel Sabitzer zabio je s 20-ak metara šutirajući  precizno  ali i ne osobito jako, no pogodio je uz samu vratnicu i Ivušić to nije uspio obraniti.

Navijači su naše igrače na koncu s terena ispratili uz velike zvižduke i nezadovoljstvo. Kasnije je ušao i naš najbolji igrač Luka Modrić no niti on nije puno uspio pokrenuti našu momčad te smo tako na startu doživjeli pravu gorku pilulu.



A u ponedjeljak nas u Splitu očekuje Francuska na Poljudu.

Inače u drugoj utakmici naše skupine Francuska je također doživjela poraz, i to od Danske 2:1 u Parizu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI