VATRENI PROTIV SLAVIJE PRAG ZABIO PREKRASAN GOL: Juranović je pokazao zašto se našao na Dalićevom popisu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Iako se priča o mogućnosti njegovog odlaska iz Legije, Josip Juranović, nogometaš hrvatske reprezentacije, i dalje igra za varšavski klub.

U završnom je pretkolu Europske lige protive Slavije Prag pokazao što zna zabivši gol za vodstvo svoje momčadi s 2:1.

Juranović je bio strijelac u 37. minuti, a njegov gol možete pogledati na linku.

Nakon prekrasnog udarca hrvatskog reprezentativca, Slavia je do kraja prvog dijela zabila za 2:2, s koliko je utakmica i završena.

Podsjetimo, Juranović je s Legijom u protekla dva tjedna igrao i protiv Dinama, a taj ogled u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka donio je slavlje zagrebačkih Plavih s 2:1 nakon dvije utakmice.



Prije ta dva ‘sudara’ Legije i Dinama, trajale su priče o sve bližem odlasku hrvatskog reprezentativca iz poljskog kluba, a te priče nastavljaju se i nakon što je igrao protiv Plavih.

Juranović je ranije ovog tjedna dobio poziv izbornika Zlatka Dalića za rujanske utakmice u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, protiv Rusije, Slovačke i Slovenije.

Ranije ovog ljeta, Legijin je igrač bio u akciji za Hrvatsku na Euru, s nastupom od početka susreta na kraju prvog kruga protiv Škotske i u osmini finala protiv Španjolske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI