VATRENI PODIJELIO NAVIJAČE I MEDIJE: Jedni tvrde da je bio najbolji, a drugi najgori na terenu

Getty Images

Chelsea je osvojio europski Superkup nakon pobjede nad Villarrealom. Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1:1, a sve se riješilo izvođenjem jedanaesteraca.

Chelsea je poveo u 27. minuti susreta kada je Ziyech pospremio loptu u mrežu nakon lijepog dodavanja Havertza.

Španjolci su do izjednačenja došli u 73. minuti nakon lijepe akcije Gerarda Morena i Dije. Dia je krasno petom proigrao Morena koji je svladao Mendyja.

Moreno je tim pogotkom postao najbolji strijelac Villarreala u povijesti.

Na kraju je Chelsea slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca, a junak je bio pričuvni golman Kepa Arrizabalaga. Njega je u 119. minuti uveo Tuchel i potpuno pogodio. Španjolac je obranio dva jedanaesterca, Albiolu i Mandiju te su osvajači Lige prvaka mogli početi slaviti.



Naš Mateo Kovačić odigrao je svih 120 minuta te je prema ocjenama SofaScorea bio najbolji pojedinac Chelseaja. No, oko toga se na društvenim mrežama ‘lome koplja’. Mnogi navijači se slažu i hvale Vatrenog: “Ne cijenimo dovoljno kakvog igrača imamo “, “Nadam se da će ljudi što prije shvatiti koliko je on sjajan igrač”, “Kakva predstava Kovačića i cijelog veznog reda, nevjerojatno”, “Kapa dolje, Mateo”, samo su neki od komentara koji su oduševljeni Mateom.

Dok na drugoj strani ima i onih koji se nimalo ne slažu: “Kako je moguće da Kovačić u 120 minuta ne napravi apsolutno ništa i dobije ovako visoku ocjenu od SofaScorea? Statistike lažu, bio je najgori”, “Svatko tko je gledao utakmicu mogao je vidjeti da je Kovačić najgori, a ni slučajno najbolji igrač”, “Drag mi je Kovačić, ali Chelseaju treba igrač koji će biti na nivou svih 90 minuta, a ne samo određene trenutke na utakmici”, a s njima se slažu i engleski mediji koji nisu oduševljeni njegovom predstavom. Kod njih je među najgore ocijenjenim igračima. Tvrde kako je bio dobar u prvom dijelu utakmice, a da je kasnije nestao.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI