Vatreni naletio na Novaka Đokovića, poslao jaku poruku koja će odjeknuti: ‘Nastavi inspirirati ljude’

Foto: GuliverImage/REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Brojni nogometaši koriste zimsku pauzu kako bi se odmorili u toplijim krajevima pa je tako i Lovro Majer otputovao u Dubai tijekom stanke u Bundesligi.

Hrvatski nogometaš pritom se susreo s najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem i objavio zajedničku fotografiju s njim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lovro Majer ⚽ (@lovromajer)



“Zadovoljstvo mi je upoznati te, nastavi inspirirati ljude”, napisao je nogometaš Wolfsburga i dodao hashtagove “idol” i “GOAT”, što znači “najbolji svih vremena”.

Teška sezona

Teniska sezona kreće za dvadesetak dana pripremnim turnirima za prvi Grand slam sezone Australian Open kojeg je Đoković prošle godine osvojio po deseti put nakon što se na njega vratio poslije afere s cjepivom i drame koju je doživio.

Lovro Majer ima odmor do 13.1. kada je se vraća Bundesliga utakmicom protiv Mainza. Wolfsburg je deseti na tablici s pet bodova manje od Frankfurta koji je šesti što je zadnje mjesto koje vodi u Europu.

Majer je ove sezone stigao u njemačkog prvoligaša za oko 25 milijuna eura. Odigrao je 16 utakmica i zabio dva gola uz isto toliko asistencija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI