VATRENI IMAJU PROBLEME: Josip Brekalo zbog koronavirusa propušta utakmicu sa Slovenijom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije samog Svjetskog nogometnog prvenstva koje će biti u Kataru, ranije će se održati nekoliko pripremnih utakmica. Već sada izbornik Zlatko Dalić ima problema jer će Josip Brekalo zbog korone propustiti utakmicu sa Slovenijom, a za susret s Bugarskom još se ne zna hoće li biti spreman.

Kako piše portal Dnevno, Brekalo nije dio prve postave, ali je zasigurno jedan od igrača koje je Dalić htio isprobati u novoj formaciji, 3-5-2. On je u takvom sustavu trebao biti na poziciji desnog beka koji je orijentiran na igru prema naprijed.

O novoj formaciji za HRT govorio je Ante Budimir.

“Nisam o tome razmišljao, mislim da je u ovom trenutku to manje bitno, važno je vidjeti ideje koje će izbornik staviti ispred nas i tome se prilagoditi. Treba vidjeti kakve će biti upute”, rekao je Budimir.

Na okupljanju Hrvatske bilo je i jedno ugodno iznenađenje. Iako je ozlijeđen, Marcelo Brozović došao je među Vatrene na ovoj akciji, što bi moglo značiti da će izbornik možda moći i računati na njega u susretima.O prvenstvu je govorio i Kristijan Jakić.

“Za početak, očekujem dvije pobjede. Takva sam osoba da uvijek idem na pobjedu i ništa drugo me ne zanima. Čekat ću svoju priliku i nastojati je iskoristiti na najbolji mogući način. Ako se izbornik odluči za mene, nastojat ću se predstaviti u najboljem svjetlu, dati sve za momčad i nadati se pozitivnim rezultatima”, istaknuo je Jakić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI