UŽASNE PRIJETNJE MAGUIREU: ‘Odlazi iz Manchester Uniteda ili ćeš umrijeti! Imaš 72 sata ili ćemo aktivirati tri bombe u tvojoj kući!’

Instagram

Ponekad nije lako sportašima, posebice nakon teških poraza. Nekim navijačima još je i teže, čini se…

Naime, užasne prijetnje upućene su kapetanu Harryju Maguireu nakon još jedne njegove i momčadske katastrofalne izvedbe u 0:4 porazu od Liverpoola na Anfieldu.

“Odlazi iz Manchester Uniteda ili ćeš umrijeti”, “imaš 72 sata ili ćemo aktivirati tri bombe u tvojoj kući”, samo su neke od poruka.

Naime, Maguire je prijetnje prijavio policiji, zabrinut prije svega za zaručnicu Fern Hawkins i dvije kćeri, koje su u kući u Cheshireu.

Nakon anonimnih prijetnji e-mailom upućenih Maguireovu agentu, najskuplji obrambeni igrač svijeta se iz trening centra u Carringtonu požurio kući, pritom je alarmirao policiju, koja je pretražila kuću i imanje uz pomoć pasa, te nije našla ništa.



Maguire se vratio u trening centar, dok su zaručnice i kćeri smještene u sigurnu kuću. Tabloid The Sun piše da će Maguire uložiti u nove nadzorne kamere kao i u cjelodnevnu tjelesnu zaštitu. Policija je i u četvrtak bila u kući Maguireovih i nije ništa pronašla.

Fern je počela histerizirati, više se ne osjeća sigurnom i već joj je previše uvreda na Harryjev račun, rekao je “izvor” The Sunu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI