UTJEŠNA NAGRADA: Slovenija u borbi za broncu protiv slomljenih Norvežana

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Norveška rukometna reprezentacija dan nakon drame u Stockholmu protiv Hrvatske igra utakmicu za treće mjesto protiv naših susjeda Slovenaca.

Norveška reprezentacija je iscrpljena nakon jučerašnje utakmice u kojoj su u završnim sekundama polufinala izgubili nakon čak četiri produžetka.

Šok i nevjerica vlada norveški taborom, ali i medijima. U čudu su ostali nakon nevjerojatnog poraza od naše reprezentacije. Mediji su izvjestili kako nakon nevjerojatne borbe, Sagosenu i društvu oduzet je san o zlatnoj medalji na Europskom prvenstvu.

Slovenija je izgubila svoju utakmicu od aktualnih europskih prvaka Španjolske. Furija je čitavu utakmicu kontrolira, imala je četiri do pet pogodaka prednosti kroz susret. Slovenci su se pri samom kraju utakmice uspjeli primaknuti na gol zaostatka, ali snage i vremena naprosto nije više bilo.

Danas s početkom u 18.30 Slovenija i Norveška igraju utakmicu za brončanu medalju i pobijedit će ona reprezentacija koja se više uspjela odmoriti nakon teških polufinalnih dvoboja.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI