URNEBESAN DONČIĆ: Objavio video prošlogodišnjeg ljetovanja na Jadranu, a pjesma na koju je plesao izazvala je brojne kontroverze

Instagram

Luka Dončić razveselio je brojne fanove snimkom s prošlogodišnjeg ljetovanja na Jadranu. Na snimci slovenski NBA košarkaš pleše na gliseru uz pjesmu “Crazy Summer Dance”.

Poznata pjesma koju je izvela grupa “Flamingosi” izazvala je kontroverze u ožujku 2006. prilikom izbora za predstavnika Srbije i Crne Gore na Eurosongu. Ove su dvije države tada bile u zajednici, a “Flamingosi”, predstavnici Srbije, dobili su najviše glasova televizijskih gledatelja.

No, članovi žirija u Crnoj Gori nisu joj dali nijedan bod pa je pobjedu odnio crnogorski bend “No name”. Publika u beogradskom Sava centru, gdje je održan izbor, reagirala je zvižducima, psovkama i bacanjem boca na pozornicu.

Epilog spora bio je taj da Srbija i Crna Gora nisu poslale nikoga na Eurosong na natjecanje u Atenu, a popularna je teza da je ovim incidentom počeo raspad državne zajednice Srbije i Crne Gore.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI