U ZAGREBU NAPADNUTI NAVIJAČI HAJDUKA: Nastradao i hrvatski branitelj

Foto: Dalmacija News

U Zagrebu su sinoć napadnuti navijači Hajduka, a teško je ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge.

Nikša Vrca je postao poznat javnosti kao vlasnik trgovine na Sućidru u Splitu koji je na akciju stavio jaja dokle god je Hajduk iz Splita prvi na ljestvici HNL-a. Kako pišu Sportske novosti, njega i njegove prijatelje napalo je 10-15 maskiranih huligana dok su mijenjali gumu na autu koju su mu najvjerojatnije probušili. U pomoć pri mjenjanju gume priskočio je i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenu hrpa huligana došla i počela ih tući.

Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu. Napad zapravo nema nikakve veze s utakmicom u Gorici. Vrca i društvo nisu ni bili na tribini gdje je Torcida, a napad se dogodio u Zagrebu, puno vremena nakon utakmice.


Kriminalistička obrada je u tijeku, a gospodin Vrca primljen je u KB Sveti Duh gdje čeka operaciju gležnja.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI