U petak otvaraju Škugor – Carreno Busta, potom Pavić – Bautista Agut

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pojedinačni dvoboji u petak započinju u 15 sati, a za subotnji dvoboj parova, s početkom u 16 sati, hrvatski izbornik Željko Krajan izabrao je Nikolu Mektića i Marina Draganju, dok se španjolska izbornica Conchita Martinez odlučila za prošlogodišnje pobjednike Roland Garrosa, prezimenjake Feliciana i Marca Lopeza.

U Osijeku je ždrijebom odlučen raspored dvoboja 1. kola Svjetske skupine Davis kupa, Hrvatske i Španjolske. Prvi dvoboj biti će našeg Franka Škugora i Španjolca  Pabla Carrena Buste. Dalje, u drugom pojedinačnom dvoboju  Ante Pavić suprotstaviti će se Robertu Bautisti Agutu. Ždrijeb je, inače, održan u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, a teniski dvoboj biti će pripređen u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

 

Pojedinačni dvoboji u petak započinju u 15 sati, a za subotnji dvoboj parova, s početkom u 16 sati, hrvatski izbornik Željko Krajan izabrao  je Nikolu Mektića i Marina Draganju, dok se španjolska izbornica Conchita Martinez odlučila za prošlogodišnje pobjednike Roland Garrosa, prezimenjake Feliciana i Marca Lopeza.

Bit će ovo drugi dvoboj hrvatskih i španjolskih tenisača. Prvi su odigrali 2003. u Valenciji, gdje je Španjolska slavila s 5-0. Španjolci u osječkom dvoboju figuriraju kao izraziti favoriti, s obzirom na to da u hrvatskoj reprezentaciji nema trojice najboljih igrača iz prethodnih sezona Marina Čilića, Borne Ćorića i Ivana Dodiga.

HRVATSKA – ŠPANJOLSKA



Petak (15 sati): Franko Škugor – Pablo Carreno Busta,  Ante Pavić – Roberto Bautista Agut.

Subota (16 sati): Marin Draganja / Nikola Mektić – Feliciano Lopez / Marc Lopez

Nedjelja (15 sati): Franko Škugor – Roberto Bautista Agut, Ante Pavić – Pablo Carrreno Busta

Facebook Comments

Loading...
DIJELI