U LYONU PONOSNI, ALI RAZOČARANI: ‘Osjećali smo se kao da nam je učinjena nepravda’

Bayern je sinoć s 3:0 pobijedio Lyon i izborio finale Lige prvaka gdje ih čeka PSG.

Tko zna kako bi završilo da su Francuzi pri rezultatu 0:0 iskoristili dvije velike šanse koje su im se pružile.

‘Znali smo da će biti teško, jer su oni iza sebe imali odlične predstave protiv Manchester Cityja i Juventusa. Taktički su snažna momčadi i stvorili su nam puno problema u ranoj fazi utakmice. Znamo da se moramo bolje braniti, rekli smo da si ne smijemo dopustiti lako izgubljene lopte, ali smo ih gubili’, rekao je trener Bavaraca Hansi Flick pa se osvrnuo na ono što ih čeka, PSG u nedjelju.

‘PSG je velika momčad, izborili su se za ulazak u polufinale i onda došli do finala. Analizirat ćemo pojedine stvari, znamo da imaju brze igrače. Gledat ćemo da budemo organizirani u obrani, ali znamo da je naša najveća snaga pritisak na suparnika.’

Trener Lyona Rudi Garcia istaknuo je da mogu biti ponosni sami plasmanom u polufinale, no da ne mogu sakriti razočaranje porazom.



‘Nismo imali sreće na početku meča, jer smo imali dvije najbolje prilike. Trebali smo voditi, ali onda su to oni učinili zahvaljući indvidualnoj kvaliteti briljantnog Gnabryja. Osjećali smo se kao da nam je učinjena nepravda, ali nismo se predali ni u drugom poluvremenu. Iako možemo biti ponosni na ono što smo postigli i kako smo odigrali ovu utakmicu, naravno da smo razočarani’, rekao je Garcia pa dodao:

‘Išli smo u drugom poluvremenu u širinu i Karl Ekambi je mogao pogoditi za 1:2, ali je Neuer obranio. Bayern nije imao mirnu utakmicu i mislim da su, kao veliki favoriti, sretni što su nas ovako pobijedili.’

Facebook Comments

Loading...
DIJELI