TURSKI VELIKAN OZBILJNO ZAGRIZAO ZA LIVAKOVIĆA? Čačić je i više nego oduševljen: ‘On je najbolji vratar kojeg sam vidio, odšeta je preniska’

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Nakon repreznetativne stanke vraćamo se na HNL terene, a u lideru prvenstva i aktualnom prvaku Dinamu čini se najmanje je riječi o subotnjem gostovanju u Turopolju kod Gorice.

Nakon sjajnih obrana i utakmice u Turskoj gdje je u dresu Vatrenih izludio domaćina Dominik Livaković postao je opet glavna priča. Još jednom je svima dokazao koliko je dobar. Malo koji igrač u reprezentaciji je odigrao toliko dobrih utakmica za Vatrene. A upravo su čini se te obrane potaknule priče o mogućem odlasku i transferu Livija u Tursku.

Tamošnji  Fotomac izašao s jakom vijesti kako Urugvajac Fernando Muslera više ne može biti prvi golman Galatasaraya, a kao nasljednika na klupi turskog velikana vide upravo Livakovića. Dinamo je kao odštetnu klauzulu postavio 10 milijuna eura i ispod toga će Plavi teško ići. Čini se da je Galatasaray spreman ponuditi upravo toliko. U Dinamu Livaković zarađuje oko 600 tisuća eura godišnje, a za produljenje ugovora je na posljednjem sastanku navodno tražio oko milijun eura godišnje.

Livaković ugovor s Dinamom ima do 30. lipnja 2024. godine, a posljednjih mjeseci se najviše povezivao s transferom u Villarreal.

O svemu je svoj sud na press konferenciji rekao i trener Dinama Ante Čačić.



Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Rekao sam jednom za Livakovića da je najbolji vratar kojeg sam vidio. Sjajno je branio u Turskoj, ali tako brani stalno. Mislim da je klauzula za njegovu prodaju preniska”, rezolutan je Čačić.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI