TURISTI POKVARILI PRIPREME KOŠARKAŠIMA ZADRA: Sve je puno, nemaju gdje smjestiti igrače

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Špica je sezone te je u većini dalmatinskih gradova navala turista. Takva je situacija i u Zadru, a najbolje su to na svojoj koži osjetili prvaci Hrvatske košarkaši Zadra.

Zbog velikog vala turista koji su stigli u taj grad, svi smještajni kapaciteti su popunjeni. To je problem za igrače koji ne stanuju u Zadru.

S obzirom na to da nemaju gdje doći, klub je tim igračima poručio da treniraju od svojih domova, po individualnom programu.

‘Stranci’ će se u grad vratiti tek kada im KK Zadar uspije osigurati i novi smještaj, a do tad će ostatak momčadi trenirati odvojeno od njih. Valja dodati kako je u klubu mali broj domaćih, mladih igrača.

“S obzirom na veliki broj turista u Zadru, došlo je do problema oko pronalaska smještaja za igrače. Odlučili smo da će ovaj tjedan raditi individualno, po planu kondicijskog trenera Marija Mandira. Pitanje smještaja bit će riješeno u što kraćem roku”, rekao je klupski glasnogovornik Josip Begonja za Sport023.



Početak priprema trebali bi propustiti Uroš Luković, Aleksandar Bursać, Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Domagoj Vuković te Martin Junaković, ali i Amerikanac Justin Carter. Ostali će nastaviti s pripremama, a igračima je zabranjeno komentirati situaciju u kojoj se nalaze.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI