TRENER VITORIE POTPUNO NEIFORMIRAN ISPALIO: ‘Recite mi, hoće li igrati Nikola Kalinić igrati?’

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Nakon što su svoj medijski uvod u utakmicu Hajduka i Vitorie odradili domaćini red je došao da prvi susret trećeg pretkola kvalifikacija Konferencijske lige koji se igra u četvrtak u 21 sat igra na Poljudu najave i iz gostujućeg tabora.

Pred novinare su stali trener Vitorije Guimaraes Joao Miguel da Cunha Teixeira i stoper Vitorije Andre Amaro.

”Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Tražimo pobjedu, ali i remi bi bio dobar rezultat. Momčad je samouvjerena uoči utakmice”, rekao je Moreno isijavajući optimizmom.

Zatim je odgovorio na pitanje hoće li igrati Andre Almeida.

”Još ima vremena do utakmice. Ako se bude osjećao 100% spreman, igrat će. Imamo još 24 sata za odluku. Ako bude na 90%, neće igrati”, rekao je trener Vitorije.



Potom su ga pitali hoće li se njegova momčad igrom postaviti slično kao u prethodnoj utakmici s Mađarima ili će nešto mijenjati.

“Neće biti razlike u odnosu na ono što inače igramo, mi igramo naš prepoznatljivi stil i nećemo ga mijenjati. Hajduk će sigurno tijekom utakmice napraviti pritisak na nas, ali mi smo spremni. Hajduk je momčad s dosta kvalitete, s dosta mladih igrača koji će u budućnosti igrati europski nogomet. Imaju neke igrače koji su iskusni poput Krovinovića koji je igrao u Portugalu, i taj ih mix čini jako dobrom momčadi”.

Koja biste dva igrača Hajduka doveli u Vitoriju da možete?

”Zadovoljan sam ekipom koju imam na raspolaganju. Marko Livaja je kvalitetan, kao i ostali. Ne znam hoće li igrati Nikola Kalinić, možda mi vi to možete otkriti”, zaključio je Moreno.

Stoper Andre Amaro smatra da je Vitoria spremna za duele s Hajdukom.

”Znamo jake strane Hajduka i da su dobri u ofenzivnom dijelu. Mi u obrani smo spremni suprotstaviti im se. Sve utakmice su različite. U početku sezone treba vremena da se stvori dobra grupa igrača. Mi jednako razvijamo momčad. Totalno smo fokusirani na Hajduk. Nije bitno tko je sljedeći suparnik, spremamo se za dva susreta s Hajdukom.  Navijači su slični. Mi smo navikli na taj ambijent”, rekao je Amaro.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI