TRENER REALA OBJASNIO ZAŠTO MODRIĆ IGRA SVE MANJE: ‘Moram imati na umu da on ima 36 godina’

Wochit/AFP

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti u ponedjeljak je razgovarao o trenutnoj sezonu u nogometnom klubu te je najavio dvoboje Lige prvaka.

Posebno su zanimljive bile izjave o kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

“Zadovoljan sam s onime što je pokazao, bio je ozlijeđen i dobro se vratio”, rekao je Ancelotti na konferenciji za medije uoči susreta protiv moldavskog Sheriffa.

Podsjetimo, Modrić je zbog ozljede aduktora propustio utakmice Vatrenih protiv Rusije, Slovačke i Slovenije pa se na travnjak tek vratio 12. rujna. Od tada je odigrao 79 minuta protiv Celte, 67 protiv Valencije, a protiv Mallorce je ostao na klupi. Protiv Villarreala je ovog vikenda odigrao 75 minuta.

“Kad promijenim igrača u 75. minuti to je zato što želim uvesti svježine” rekao je trener Kraljeva pa se osvrnuo na Modrića:



“Luka je protiv Villarreala promijenio dinamiku utakmice odigravši sjajno na poziciji polušpice. Moram imati na umu da on ima 36 godina, pa zbog desetak minuta manje na terenu može izbjeći probleme u budućnosti”, zaključio je trener.

Luka je trenutno najstariji igrač u svlačionici Reala, ali i hrvatske nogometne reprezentacije, a ove sezone je za Kraljeve skupio pet nastupa te je upisao jednu asistenciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI