Trener Juventusa javno prozvao Marka Pjacu: Allegri oštro kritizirao hrvatskog reprezentativca: ‘Kvalitetan je on, ali…’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Allegri će za vikend na teren poslati izmješanu momčad jer ga sljedeći tjedan očekuje težak ogled protiv Porta u osmini finala Lige prvaka u kojoj Mandžukić neće igrati, ali možda će igrati Pjaca.

Juventusu predstoji ogled protiv Palerma u ligi, a u sastavu bi se možda mogao naći i Marko Pjaca. Tako barem tvrdi trener talijanskog prvaka, Massimiliano Allegri, ali usput je iskoristio priliku za kritiziranje hrvatskog reprezentativca. Allegri će za vikend na teren poslati izmješanu momčad jer ga sljedeći tjedan očekuje težak ogled protiv Porta u osmini finala Lige prvaka u kojoj Mandžukić neće igrati, ali možda će igrati Pjaca.

“Barzagli i Chiellini su u fazi oporavka, a do nedjelje ćemo valjda znati hoće li biti spremni za srijedu i ogled s Porotom. Tu nam je zato Rugani čiji me napredak jako veseli, tu je i Bonucci kojem je bilo potrebno par utakmica da se vrati u formu i Benatia koji se s Afričkog kupa nacija vratio spreman. Sturaro? Njegov nastup ovisi o tome kojim ćemo stilom igrati, moramo procijeniti na koji ćemo način postaviti igru s obzirom na to da smo ostali bez Mandžukića”, kazao je Allegri, prenosi Football Italia. Inače, Mandžukić pauzira utakmicu zbog žutih kartona.

“Ili ćemo staviti nekoga na Mandžukićevo mjesto ili ćemo zaigrati s trojicom u veznoj liniji. Ako ćemo igrati sa četvoricom napadački nastrojenih igrača, Sturaro ili Pjaca će zauzeti Mandžukićevu poziciju”, objasnio je trener Juventusa.

No, onda je uputio ozbiljnu kritiku na račun Marka Pjace koji se oporavio od ozljede i potpuno je spreman. “E sada, što se tiče Pjace, on mora shvatiti da za dostizanje određene razine jednostavno mora malo zapeti. Nogomet nije samo tehnika i brzina, Pjaca je kvalitetan igrač, ali ovo je Juventus i želite li postati veliki igrač potrebno je razmišljati na pravi način”, komentirao je Allegri.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI