TKO JE ŽELJKO KOPIĆ, NOVI DINAMOV TRENER? Raspravljao se s Torcidom, završio na hitnoj, a onda otišao iz kluba

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što je Damir Krznar, trener NK Dinama dao ostavku zbog poraza od NK Rijeke u Kupu, na trenersko mjesto sjeo je Željko Kopić koji će se tu zadržati barem do zime, a ovisno o rezultatima možda i dulje, piše portal Dnevno.

Kopić je do sada bio direktor omladinske škole Dinama, gdje je naslijedio upravo Krznara, a sada ponovno sjeda u “njegov” stolac. U nedjelju će debitirati na klupi Dinama i to u najvećem hrvatskom derbiju – protiv Hajduka.

A da debi bude slađi, Kopić je u svojoj karijeri bio trener Hajduka i tamo je proveo turbulentno razdoblje. Raspravljao se s Torcidom, završio na hitnoj, a onda otišao iz kluba.

Kopić je od studenoga 2017. godine do rujna 2018. bio trener Bilih, a tamo su mu odmah “zamjerili” što je bio član Dinama u juniorima.

“Došao sam u dom Hajduka i Torcide, sada sam najveći navijač i najveći vojnik Hajduka”, poručio je Kopić.



A nakon nekoliko lošijih rezultata i poraza od Rudeša na Kranjčevićevoj u svibnju 2018. godine, Kopić je stao pred Torcidu i pokušao se obraniti. Nije mu bilo lako, ali očito je zaradio poštovanje kod navijača Hajduka.

“Imao sam potrebu komunicirati i riješiti par stvari s navijačima. Došli su opet u velikom broju, daju nam podršku svugdje gdje idemo. Izgubili smo utakmicu, razmijenili smo par riječi i sve je OK, ide se dalje”, rekao je tada.

Taj mu je razgovor vjerojatno odgodio otkaz, ali ne zadugo. Ipak, navijači Hajduka neće mu oprostiti što se družio s Igorom Štimcem koji je otvoreno govorio protiv udruge Naš Hajduk.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI