TKO JE ‘MASTERMIND’ KOJI STOJI IZA MODRIĆEVA NOVOG TRANSFERA? ‘Školovao ju je Mamić i jedna je od najboljih’

instagram

Transfer Luke Modrića iz Reala u Inter preko noći je postao top tema svih medija. Priča se pojavila niotkuda, a shvaćena je vrlo ozbiljno jer ju nisu iznijeli tabloidi već ugledni Sky Sports, a Marca je reagirala iste noći člankom napisanim u stine sate, a to ipak znači da se nešto ozbiljno zahuktava. Sky tvrdi kako je Modrić već započeo pregovore, a Marca je sve to opovrgnula i tvrdi kako Inter može samo sanjati Luku.

Ipak, obje strane smatraju se dobro upućenima, ali Marca, inače Realov fanzin, jedina je koja trenutno demantira Modrićev transfer. Talijanski mediji, recimo, priču vode na sasvim novu razinu.

Priča se pokrenula prije dva dana, a Gazzetta dello Sport sada otkriva kako se sve počelo. Gazzetta je preko naslovnice svojeg izdanja za četvrtak objavila fotografiju Modrića i naslov: ‘Modrić želi u Interu’!

U članku pak navode kako je mastermind iza cijelog trasfera Modrićeva supruga, Vanja Bosnić, koja je ujedno i njegova zastupnica. Talijani tvrde kako je ona ta koja je prva nazvala Inter, a vele da je razgovor tekao ovako.

Počelo je telefonskim pozivom njegove supruge, koju je školovao kontroverzni Zdravko Mamić. ‘Želite li Modrića?’ kratko ih je pitala, a Inter nije mogao reći ne.” piše to Gazzetta.



Talijanski medij potom tvrdi kako je Modrićeva agentica već iznijela zahtjeve i oni nisu mali. “Modrić u Interu ima plaću od 10 milijuna eura godišnje do 2020. godine, a za mjesec dana puni 33 godine. Uz to ide i odšteta Realu, koju Inter teško može platiti zbog pravila UEFA-inog financijskog fair-playa”, piše Gazzetta.

I to je istina. Modrić neće biti mlađi, što bi možda moglo biti presudno kod Reala, dok bi Inter možda nekako i prebrodio činjenicu da će im golemi dio budžeta ići na Modrićevu plaću i odštetu Realu. No, Talijani, kao i mnogi europski velikani, znaju dobro kako zaobići FFP – jednogodišnjom posudbom i otkupom na početku sljedeće sezone.

Nadalje, Gazzetta piše kako je Vanja Bosnić preuzela glavninu posla kod transfera iz Reala u Inter. Zbog toga ju talijanski medij proglašva najsposobnijom menadžericom današnjice i uspoređuje ju s trenutno najjačim agentom Jorgeom Mendesom.

Real će u poslu s Modrićem biti jako težak pregovarač, pa se Inter pouzdaje u vještine Vanje Bosnić. Nadaju se da će biti kao kod Ronaldovog prelaska u Juventus, kada je sve odradio Jorge Mendes, a Marotta i Juventus su došli na gotovo”.

Koliko ima istine u priči Gazzette, vidjet ćemo u sljedećim danima. Modrić u ponedjeljak ima krizni sastanak s vodstvom Reala i tada će biti jasno hoće li se ići u realizaciju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI