TEKTONSKI POREMEĆAJI ZBOG MESSIJA! Bartomeu se ne da iz fotelje: ‘Ne idem ja nigdje’

Tektonski poremećaj, potres ili kako god to nazavali koji je sinoć zatresao Barcelonu a uslijed najave odlaska Lionella Messija iz kluba još će danima tresti glavni grad Katalonije. Navijači su sinoć došli pred Camp Nouu i molili Messija da ostane, Uprava je imala krizni sastanak, pale su i ostavke a predsjednik Bartomeu posebno je na udaru i od njega se traži ostavka. Gradom i oko stadiona je odjekivala parola ‘Ba-rto-me-u o-sta-vka’.

No negdje u noći oglasio se i prozvani predsjednik  Josep Maria Bartomeu: Niti sam otišao, niti namjeravam. Naravno da se radi o posebnoj situaciji i osjetljivim okolnostima u kojima su mogući preokreti, ali te ‘vijesti’ koje spominjete, priče da sam podnio ostavku, to je: fake news – rekao je Bartomeu za katalonski Diario Sport.

Bartomeu je u drugom mandatu na mjestu predsjednika kluba, no u posljednje vrijeme na udaru je brojnih kritika zbog načina vođenja kluba, a za šest mjeseci slijede i izbori za noovg čelnika Barcelone, iako je moguće da se sve odvije i puno prije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI