TEK BI MOGLA NASTATI KATASTROFA: Chelsea postaje zatočenik volje oligarha! Postoji mogućnost da Bluese izbace Premier lige

Foto: Pixabay

Kako javljaju britanski mediji, ako nitko ne kupi Chelsea do 30. svibnja, klub bi mogao biti izbačen iz Premier lige.

Abramovič, koji je na prvu rekao kako vlastitu pozajmnicu koju je dao Chelseaju neće tražiti nazad, radi se o 1,6 milijardi funti, sada je promijenio mišljenje te traži povrat svojih sredstava.

Ruski oligarh tako se nastavlja igrati s ponuđačima, iako je američka investicijska banka Raine, koja se bavi prodajom kluba prihvatila ponudu Todda Boehlyja i Hansjörga Wyssa , od posla izgleda neće biti ništa.

Abramovič je prvotno govorio da ne želi da mu se vrati novac koji je posudio u klubu. No, Plavci sada tvrde da bi Rusu novac trebao biti vraćen kao dio prihoda od prodaje tvrtki Camberley International Investment sa sjedištem u Jerseyju.

Chelsea ima licencu za rad koja traje samo do 31. svibnja. Ako se do tada ne postigne dogovor koji je prihvatljiv za Vladu i koji osigurava da Abramovič ne dobije novac, klub bi mogao biti isključen iz Premier lige, prenosi britanski tabloid the Sun.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI