TALIJANSKI NOVINAR OTKRIO DA JE S REALOM SVE ZAPELO! Modrić želi na staro, no nastao je čini se jedan veliki problem

facebook

Čini se da se priča o produženju ugovora Real Madrida i Luke Modrića iako se činila rješenom dobija novi zaplet. Naime, jedan od najpouzdanijih izvora oko transfera, Gianluca Di Marzio, otkrio je da pregovori između Real Madrida i Luke Modrića ne idu baš tako jednostavno.

Nije sporno da i Modrić i Real žele nastavak super uspješne suradnje koja je započela još 2012. godine, ali problem predstavlja plaća. Real nudi godinu dana i Luka je to voljan prihvatiti, ipak ima 37 godina ali eto čini se da je kao i u većini slučajeva opet zapelo oko primanja.

“I Real i Modrić žele nastavak suradnje, ali problem je razlika u plaći, odnosno između onog što Modrić traži i onoga što mu je Real voljan ponuditi. Modrić i njegovi agenti žele da se plaća hrvatskoj legendi Reala vrati na iznos koji je bio prije smanjenja zbog korona-krize. Modrić je, naime, do proljeća 2020. i velikog rezanja troškova zbog ogromnih gubitaka prouzrokovanih lockdownom i ne igranjem zarađivao 12 milijuna eura godišnje. Tada je pristao na smanjenje od 10 posto”, piše Di Marzio pa zapravo secira pravi problem u pregovorima.

“Doznajemo kako Modrić toliko želi ostati u Realu da bi pristao čak i da nastavi primati smanjenu plaću. Međutim, Real mu je namjerava još smanjiti i to kako bi mogao pokriti plaću Kyliana Mbappea. On na ljeto dolazi bez odštete, ali će postati i najplaćenijih igrač Reala”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI