TALIJANSKA LEGENDA NAHVALILA HRVATA! ‘Odličan je tehničar, oduševit će navijače’

screenshot

Je li moguće da je napokon došlo njegovo vrijeme

Italija, točnije, tamošnji klubovi, često su odredište hrvatskih nogometaša. Vrlo brzo tamo kupe simpatije navijača, a prate ih i legende talijanskog nogometa, koje uvijek imaju lijepe riječi za njih. Tako je bilo i sada, u slučaju Ante Ćorića, koji je prije dva mjeseca otišao iz Dinama u Romu za osam milijuna eura.

Dok su Vatreni jurišali ruskim travnjacima, Ante se pripremao za svoj debi u Serie A. Čini se da se na treninzima prilično iskazao jer ga je zapazio i legendari Francesco Totti, koji je na Twitteru odgovorao na pitanja obožavatelja i dobio je pitanje o Hrvatu.

“Vidio sam toliko puno dobrih tehničara, driblera, koji nisu ostvarili karijere koje su mogli. Ipak, mislim da je Ćorić vrlo tehnički dorađen, snažan i mlad. Navijači će biti oduševljeni. Nadamo se da će se ovdje uspješno razvijati i napredovati”, napisao je Totti, a kasije je komentirao i Ćorićevu vještinu žongliranja narančom.

“Nije lako to raditi s nečim toliko manjim od lopte, ali to su različite stvari. Jedno je cirkus, a a drugo nogomet”, zaključio je Totti.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI