Talijanska javnost oduševljena Rebićem: ‘Ante je Milanov čudesan i nezaustaljiv fenomen’

instagram

Ante Rebić najveća je nogometna priča u Italiji. Naš vatreni reprezentivac najbolji je pojedinac u momčadi Milana u 2020 godini. Asistira, zabija, dribla. A s toliko je skepse dočekan u Milanu i Italiji no sad pokazuje što zna i može. Trener Stefano Pioli imao je u njega povjerenja i stpljivo ga je čekao. Najčitanije sportke novine u Italiji Gazzeta Dello Sport ocjenile su ga kao igrača  utakmice. Kad krene prema golu ili uđe u šesnaesterac… Nezaustavljiv je’! ističe Gazzeta.

Kolega s talijanske televizije Tele Lombarda je toliko oduševljen Rebićem da ga ističe ispred Zlatana Ibrahimovića, kao glavnog protagonista milanskog preporoda.

Milanov Fenomen nije Zlatan Ibrahimović nego: Ante Rebić! Hrvat zabija svakih 100 minuta i upravo je on Milanov daleko najkonstantniji igrač i najopasniji napadač – konstatira oduševljeni kolega Fabio Ravezzani pa dodaje:

“S nemalom su skepsom dočekani i on i trener Stefano Pioli, a baš njih dvojica su temelj uzleta. Gazda Gazidis srlja iz kiksa u kiks, Rebić još ne zna hoće li ga Milan kupiti, Pioli radi svjestan da ga na kraju sezone čeka ‘pedala’ jer dolazi Nijemac Rangnick, ali obojica svoj posao rade kao da oko njih nije klupski kaos nego najsređenija priča na svijetu. Rebićeve i Piolijeve zasluge su bez konkurencije najveće, enormne! sipao je pohvale kolega Ravezzani. Doslovno nema niti jednog medija i nogometne javnosti koji ne hvali našeg reprezentativca.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI