Talijani pustili priču: Messi prelazi u Inter? Od cifre koju mu nude teško je ostati imun!

screenshot/youtube

Iako je teško zamisliti da bi argentinski čarobnjak Lionel Messi mogao napustiti Barcelonu, Talijani ipak vjeruju da je to moguće i najavljuju – Messi postaje novi igrač Intera iz Milana! Gazzetta dello Sport čak je svoju  naslovnicu ukrasila slikom milanske katedrale i Messijem u dresu milanskih  crno-plavih.

Messijev odlazak u Inter zvuči kao nemoguća misija, cijeli svoj život i karijeru proveo je u Barceloni, no čuda su uvijek moguća. Sjetite se samo kako je završila priča o prelasku C. Ronalda iz Reala u Juventus. Jasno je da Argentinac nije u najboljim odnosima s čelnicima Barcelone zbog loših pojačanja i groznih rezutata koji su se manifestirali posebno ove sezone. Izravno je kritizirao je i trenera Setiena.

Sve to dovodi do zaključka da bi mogao uskoro napustiti klub, a Talijani su nedavno otkrili i da je njegov otac i menadžer u Milanu kupio nekretninu što je odmah pokrenulo priču kao da će preseliti u grad mode i obući dres Intera.  Navodno u kolovozu odlazi tamo na pregovore i tada će sve biti poznato.

Procurili su i detalji koju daju dodatnu jakost cijeloj priči i što zvuči apsolutno senzacionalno jest to da Inter želi Messiju ponuditi trogodišnji ugovor i plaću od čak 45 milijuna eura po sezoni. Teško bi bilo koji nogometaš mogao ostati imun na ovakve cifre ali pričekajmo još malo pa ćemo saznati koliko u svome ovom ima istine i hoće li i druga najveća zvijezda svjetskog nogometa uz C. Ronalda svoju karijeru nastaviti u Italiji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI