TALIJANI PROVALILI VELIKI HAJDUKOV TRANSFER! Navijači su nestrpljivi, dolazi li na Poljud bivša Dinamova zvijezda?

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Hajduk je u sezonu ušao porazom u Superkupu od Dinama. Momčad ove nedjelje kreće u prvenstvenu utrku u Puli protiv Istre. No momčadi je za borbu na svim frontovima, što se vidjelo i u utakmici u Zagrebu potrebna dodatna pojačanja. Još više što su na određeno vrijeme ostali bez dvojice igrača iz prvih 11,Nikole Kalinića i Marca Fossatija. Stoper i vezni se čine kao prioritet.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić prije dva tjedna u Austriji tijekom potpisa ugovora Lovre Kalinića otkrio je navijačima kluba kako Hajduk sprema još barem jedan transfer. To je najavio još u tjednu uoči Superkupa, no Jakobušić i Nikoličius odlučili su da će to napraviti ovaj tjedan kako ne bi skrenuli pozornost s utakmice protiv Dinama. Čeka se zato bijeli dim s Poljuda, odnosno video kojim će se predstaviti najavljeno novo pojačanje.

Sardinijski portal Centrotrentuno kako bijeli ozbiljno pregovaraju s Markom Rogom najskupljim ulaznim transferom jednog kluba u HNL-u. Prisjetimo se Dinamo ga je platio pet milijuna eura u transferu iz RNK Splita.

“Splitski klub već neko vrijeme pokušava nagovoriti Roga na povratak kući. U pitanju je posudba, Hajduk ne bi otkupio njegov ugovor”, tvrde Talijani. Ovu vijest u javnost je danas pustio talijanski novinar Matteo Zizola.

Također kako navodi Zizola interes za bivšeg Dinamovca i Vatrenog pokazuju i njemački klubovi  Wolfsburg, Union Berlin i Eintracht Frankfurt.



Rog je za hrvatsku reprezentaciju debitirao 2014. godine i dosad je odigrao 21 utakmicu, a posljednju protiv Portugala prije dvije godine. Za Cagliari je prošle sezone odigrao samo osam utakmica i na travnjaku proveo oko 300 minuta.

Igrački se dokazao u dresu Napolija, u kojem je skupio 67 nastupa, a igrao je i u dresu Varaždina, Splita, Dinama i Seville. No je li to taj Hajdukov kapitalac s kojim žele u napad na Dinamo i titulu pričekat ćemo i saznati vrlo brzo.

U ovom prijelaznom roku u Hajduk je podsjetimo zasad stigao stoper Toni Borevković.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI