SVI SPREMNI ZA DERBI! Mamić nije želio odgodu utakmice zbog europskih obaveza

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zoran Mamić se danas osvrnuo na stanje ekipe nakon reprezentativne pauze na službenim stranicama kluba pred večerašnji veliki derbi protiv Hajduka.

“Bitno je da su nam se svi igrači vratili zdravi iz reprezentacije. Neki su dobili sitne udarce, ali nije to ništa što bi ih poremetilo i izbacilo iz konkurencije za utakmicu protiv Hajduka. Dakle, brojčano smo dobro popunjeni. Objektivno, nismo imali vremena za posebno uigravanje za utakmicu s obzirom na to da su nam se zadnji igrači vratili tek u četvrtak i da smo u petak imali jedini zajednički trening koji je dan prije utakmice ionako više emotivnog karaktera”, kazao je Mamić.

Nije se moglo mnogo pripremati za Hajduk, ali kad su u pitanju takva dva rivala koja se dobro poznaju, nikakvih tajni nema i zna se što se može očekivati.

“Nije, dakle, bilo velike mogućnosti za pripremu, ali dobro, to je sastavni dio našega posla. Znamo što nas čeka, znamo kakav je suparnik, koje su mu kvalitete. Pokušavamo mu naći mane i to iskoristiti. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i upisati dobar rezultat”, kazao je trener i sportski direktor Dinama.

Dinamo je po pravilniku imao mogućnost odgode susreta s Hajdukom zato što tek nekoliko dana nakon igra gostovanje kod Ferencvaroša u Mađarskoj, ali Mamić misli da za to nije bilo potrebe.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI