‘SVE JE OVO FAKE NEWS’: Šuker se osramotio citiranjem Donalda Trumpa!

Nagađalo se kako bi sastanak mogao biti povezan s katastrofalnim stanjem u HNS-u, neprovođenjem Zakona o sportu i spornim penalom Dinama prologa vikenda protiv Cibalija.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, u utorak se u Banskim dvorima sastao s premijerom Andrejom Plenkovićem, u sklopu kontinuiranog razgovora s čelnicima hrvatskog sporta. Nagađalo se kako bi sastanak mogao biti povezan s katastrofalnim stanjem u HNS-u, neprovođenjem Zakona o sportu i spornim penalom Dinama prologa vikenda protiv Cibalija. Nakon tog spornog penala koalicijski partner HDZ-a, Most, objavio je priopćenje u kojem je pozvao HNS-ove dužnosnike na otkaz. Šuker demantira da je s Plenkovićem o tome razgovarao.

“Rekao sam o čemu smo razgovarali. Važno je da je Hrvatska deveta na UEFA-inoj ljestvici, 14. na FIFA-inoj, da se kvalificiramo na Svjetsko prvenstvo, a što se tiče predsjednika, Skupština HNS-a će odlučiti o tome. Ovako razgovarati o ostavkama je neprihvatljivo”, kazao je Šuker, prenosi N1.

“Zahvalan sam premijeru i ministru koji su saslušali ono što imamo u predstojećim mjesecima, a to je utakmica Hrvatska – Ukrajina, koja je važna za hrvatski sport. Riječ je o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Razgovarali smo o Europskom prvenstvu, Kupu u Varadinu… Bio je to razgovor o nogometu. Lijep, konstruktivan razgovor. Molio bih da se više prati utakmice. O tome se ne piše, da su nam važna ta tri boda”, kazao je Šuker.

Šuker je upitan zašto se HNS ne pridržava Zakona o sportu, a on tvrdi da to nije istina.

“Primjenjujemo ga po svakoj točki, ali ako vi 500 puta napišete da to ne radimo… Mi ga možda i jedini primjenjujemo. Treba nam cjeloviti Zakon o sportu… Mi primjenjujemo Zakon, a sve ostalo je, kao što predsjednik Trap (op.a. mislio je na Donalda Trumpa) kaže, fake news”, rekao je Šuker.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI