SVE BI DALI DA DINAMO PADNE! Srpski portali likuju: ‘RASULO U DINAMU’, oni su ih već otpisali

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Dinamov put u Ligu prvaka večeras je na zadnjoj kušnji u koju ulaze znatno oslabljeni, praktično za cijelu obranu, u rekli bi ne zavidnoj formi, i još k tome s tri gola zaostatka.

Kako to ne bi bio jedini problem pobrinuo se i dosadašnji ‘forte’ Modrih u sredini trena Kristijan Jakić, koji je, kako se pretpostavlja, nezadovoljan time što nije ostvario transfer u Eintracht sam sebe proglasio ozlijeđenim pred Sheriff.

Trener Dinama Damir Krznar nakon takvog postupka izbacio je Jakića iz momčadi, a znajući još kako ne može Ademi, a Majer nakon utakmice ide put Francuske, šanse Modrih čini se još više kopne.

Sve bi dali da Modri ne uspiju

I kao i prije tjedan dana, mediji u Srbiji ponovno se naslađuju novom nedaćom Modrih, isto kao i kada su Moldavci odbili izdati vizu Kastratiju.



Blic ushićen donosi naslov (svi u originalu): ‘OPŠTE RASULO U DINAMU! Hrvat želeo da ode u Nemačku pred meč sezone sa Šerifom, a onda ga je trener IZBACIO IZ EKIPE!’, a niti Mondo ne zaostaje prizivajući rasulo u Dinamu: ‘RASULO U DINAMU – HRVAT ZBOG NEMAČKE IZDAO EKIPU? Čeka ih nemoguća misija protiv Šerifa, a trener ga izbacio iz tima!’, dok je Alo otišao najdalje pa u naslovu donose: ‘MODRI SE RASPADAJU Totalni haos u Dinamu pred revanš protiv Šerifa’.

Dinamu daju malo šansi

Tekstovi se bave izbacivanjem Jakića iz momčadi i zapravo općim stanjem i mogućnostima Dinama večeras protiv Sheriffa, a ‘komšije’ nam daju malo šanse za prolazak hrvatskog predstavnika u Ligu prvaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI