ŠUMA GA JE SKRIVALA 14 MJESECI! Beživotno tijelo bivše engleske sportske zvijezde pronađeno u blizini njegove kuće, a obitelj i dalje ne zna što se dogodilo

Foto: GuliverImage/Simon Wilkinson/SWPIX.COM

Tragičan kraj potrage za bivšom engleskom sportskom zvijezdom Brynom Hargreavesom, popularnim ragbijašem čiji je neobjašnjiv nestanak prijavljen lani u siječnju u SAD-u, gdje je živio.

Beživotno tijelo bivše engleske sportske zvijezde pronađeno je u šumi blizu kuće nakon više od godinu dana nakon što se Hargreavesu izgubio svaki trag, bez objašnjenja što mu se zapravo dogodilo. U trenutku objave tužne vijesti bilo mu je 37 godina.

Hargreaves je svoj put prema slavi gradio kao igrač Wigan Warriorsa u Engleskoj, a u SAD je preselio prije desetak godina nakon završetka sportske karijere. Najviše tuguje engleska ragbijaška scena.

Britanski Independent u kronologiji zbivanja opisuje nestanak i reakcije.

Kako piše britanski list, istražitelji su nakon dojave da je ragbijaš nestao došli u njegov stan u SAD-u i zapazili otvorena vrata, tuš iz kojeg je curila voda i sve Hargreavesove stvari još unutar stana, uključujući mobilni telefon i laptop. Nestanak je bio prijavljen nakon što bivši sportaš nije došao na posao u američkoj saveznoj državi Zapadnoj Virginiji, gdje je živio.

Nakon nestanka, s informacijama za koje se znalo, u potragu je krenula i obitelj. Gareth Hargreaves, brat umirovljenog ragbijaša za kojim se tragalo prije današnje tužne vijesti, rekao je da se u obiteljskoj potrazi išlo u smjeru moguće otmice nestalog sportaš – nakon što su bile odbačene druge teorije.

Među njima, brat je kazao da su sumnjali da je možda došlo do toga da je Bryn Hargreaves u bijegu sam potražio izlaz od psiholoških problema koji su ga pratili, a mučila ga je i tjelesna bol nakon što je pretrpio ozljedu leđa u prometnoj nesreći nedugo prije nego je nestao.

Na psihološku bol i otuđenost su, pak, utjecali pandemija koronavirusa te razvod od supruge Amy s kojom je živio u Pittsburghu. Ipak, sve je upućivalo na brzi i iznenadni nestanak iz stana, u kojem su ostale njegove stvari, pa se s Hargreavesom možda dogodilo nešto mutno i nasilno. Nakon pronalaska tijela, nije otkriveno od čega je popularni sportaš preminuo.

“Još uvijek tražimo odgovor na uzrok smrti, a ne znamo ni što se dogodilo lani 3. siječnja. Hvala svima koji su pomogli. Sada nam je potreban prostor samo za nas, a ako bude novih informacija, javit ćemo o tome”, istaknuo je brat nestalog ragbijaša čije je tijelo pronađeno u poruci u ime obitelji, piše britanski Independent.

Misterij se tako, čak i nakon što je potraga za nestalim bivšim engleskim ragbijašem završena današnjom objavom tužne vijesti, nastavlja, prenosi Dnevno.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI