Šuker pohvalio navijače zbog dobrog vladanja i uputio hvalospjev Vladi, Plenkoviću, MUP-u…

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Šuker i kompanija pohvalili su navijače zbog uzornog vladanja, naime, nije bilo nedozboljenih pjesmica i parola, simbola, zastava, gestikulacija, pa su šefovi Saveza poslali simboličnu poruku...

Nakon kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Ukrajine oglasili su se i iz HNS-a. Šuker i kompanija pohvalili su navijače zbog uzornog vladanja, naime, nije bilo nedozboljenih pjesmica i parola, simbola, zastava, gestikulacija, pa su šefovi Saveza poslali simboličnu poruku, a usput su zahvalili Vladi, Plenkoviću, MUP-u…

“Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima te svima koji su doprinijeli organizaciji utakmice Hrvatska – Ukrajina na kraju koje je pun Maksimir proslavio veliku pobjedu Vatrenih u borbi za plasman na FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nakon dvije tužne godine bez domaće natjecateljske utakmice s publikom, bilo je prekrasno ponovno vidjeti jedinstvo između hrvatske reprezentacije i hrvatskih navijača koji su do vrha napunili stadion.

Dragi navijači, zahvaljujemo vam na potpori hrvatskoj reprezentaciji. Ponosni smo što je prodana i posljednja raspoloživa ulaznica za ovaj susret što pokazuje da je Savez pogodio s povoljnim cijenama ulaznica u pretprodaji.

Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu, a svojim ponašanjem na maksimirskom stadionu to ste i potvrdili. Hvala vam!



Naši reprezentativci pokazali su koliko im znači vaš povratak na tribine srčanim nastupom i važnom pobjedom, a u svojim izjavama redom su istaknuli važnost povratka navijača.

Hrvatski nogometni savez ovim putem zahvaljuje premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH, Ministarstvu unutarnjih poslova i Ravnateljstvu policije, Ministarstvu hrvatskih branitelja i svim institucijama na odrađenom poslu prije, za vrijeme i nakon utakmice pri čemu je HNS dobio maksimalnu podršku da susret prođe bez sigurnosnih problema.

Obećali smo da će susret proći bez incidenata i da će se svaki navijač osjećati sigurno te zahvaljujemo svakom pojedincu i svakoj službi koji su doprinijeli da tako uistinu i bude.

Izbornik Ante Čačić najavio je da će u petak svi imati priliku vidjeti što je to hrvatska reprezentacija i što su to hrvatski navijači.

Zahvaljujući našim navijačima, našoj reprezentaciji, izborniku i stručnom stožeru i svima uključenima u organizaciju utakmice – izbornik je bio u pravu, bila je to večer na koju svi možemo biti ponosni”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI