Šuker i Dalić okončali samoizolaciju; nemaju nikakve simptome!

Ranko Suvar/CROPIX

Hrvatsku sportsku ali i svu ostalu javnost pomalo je zabrinula informacija da se izbornik naše nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, i ostali članovi delegacije HNS-a koji su bili u Amsterdamu na Kongresu UEFA-e završili u samoizolaciji jer su bili u kontaktu s predsjednikom Srpskog nogometnog saveza (FSS) Slavišom Kokezom kojem je dijagnosticiran COVID-19 uzrokovan novim koronavirusom.

Ista je današnjim danom istekla jer je proteklo 14 dana od potencijalnog kontakta sa zaraženom osobom, a kako predsjednik Šuker i drugi članovi delegacije nisu imali nikakve simptome u tom razdoblju, period dobrovoljne samoizolacije je time i okončan.

“Smatram da smo ovim potezom pokazali odgovornost u ovoj osjetljivoj situaciji. Iako nismo imali bliske kontakte, nismo željeli bilo što riskirati. Kao što znate, HNS je brzo reagirao prekidom svih natjecanja, a naši zaposlenici će raditi od kuće u ovom razdoblju koliko god je to moguće. Moramo svi preuzeti odgovornost, slijediti upute nadležnih tijela i dati svoj doprinos borbi protiv koronavirusa”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI