STRAŠNA NESREĆA GOLMANA PSG-A, BORI SE ZA ŽIVOT! U teškom je stanju nakon pada s konja, spojene je na aparate

Foto: Guliver Images

Iz Pariza stižu vijesti koji su sve samo ne ugodne. Drugi vratar Paris Saint-Germaina Sergio Rico hospitaliziran je u “ozbiljnom stanju” nakon nesreće koja mu se dogodila na jahanju u Andaluziji, objavio je francuski prvoligaš u nedjelju. “U teškom je stanju”, rekao je glasnogovornik PSG-a ne navodeći detalje o okolnostima nesreće.

Prema dosad dostupnim informacijama u španjolskim i francuskim medijima, Rico je nakon nesreće prevezen helikopterom u bolnicu Virgen del Rocio u Sevilli, gdje je stavljen na aparate za održavanje života, javlja lokalni televizijski kanal Canal Sur. Prema dosad dostupnim informacijama u španjolskim i francuskim medijima, Rico je zadobio tešku ozljedu glave nakon pada s konja.

Rico je u subotu navečer u Strasbourgu na utakmici u kojoj je PSG postao prvak Francuske bio na klupi, a u nedjelju ujutro je već bio u Andaluziji, gdje je doživio ovu nesreću u blizini svoje kuće u El Rociu, u pokrajini Huelva, navode isti mediji. U PSG je stigao 2019. iz Seville i za pariški klub odigrao 24 utakmice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI