STRAŠAN KIKS WBA U BORBI ZA PREMIERSHIP! Izravan plasman opasno ugrožen

Photo: Arfa Griffiths

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, porazom 1-2 (1-1) na gostovanju kod Huddersfield Towna u susretu pretposljednjeg, 45. kola druge engleske lige došli su u veliku opasnost da ispuste drugo mjesto na ljestvici koje izravno vodi u Premier ligu, a poraz WBA u Huddersfieldu ujedno je i teoretski osigurao povratak Leeds Uniteda u društvo najboljih nakon 16 godina.

Huddersfield je poveo u 4. minuti golom Wilocka, WBA je poeavnao preko O’Sheaja u 42. minuti, no u završnici dvoboja pobjedu domaćima osigurao je Smith-Rowe u 86. minuti.Unatoč dominaciji u posjedu lopte i udarcima na gol, Bilićeva momčad na kraju je šokirana te sad moraju čekati sutrašnji susret Stoke Citya i Brentforda. West Bromwich više ne ovisi o sebi, sve je u rukama sjajnog Brenforda koji je u seriji od osam pobjeda zaredom. Drugo poluvrijeme u redovima WBA odigrao je naš Filip Krovinović i zaradio je žuti karton.

WBA je tako ostao na 82 boda, pet manje od vodećeg Leedsa, a jednim više od trećeg Brentforda, no uz utakmicu više od ta dva sastava. Drama u borbi za Premiership dosegnula je vrhunac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI