ŠTO SE DOGAĐA? Makedonski mediji pišu da je rukometaš Tot ipak bio pretučen

Facebook

Nakon što se brat preminulog hrvatskog rukometaša Denisa Tota okomio na novinare i na Facebooku napisao kako nije istina da je Denis pretučen već da je preminuo od srčanog udara, makedonski medij Telmatv piše kako je obdukcija pokazala da je rukometaš ipak preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca.

Tot je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima toga dana doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skopju.

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros pripremljeno nakon obdukcije Totova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji.

Izvor je za to dobio i potvrdu od tužiteljstva, dodajući da su dvije osobe već privedene, a treća je u bijegu. Kao dokaz pribavljeni su odgovarajući video zapisi s događaja na kojem se Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu. Tijelo mladog rukometaša u obližnjem parku vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Podsjetimo, Denis Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI