ŠTO ĆE LUKA MODRIĆ U MONTE CARLU? Dobiti će nagradu koju još nemaju ni Messi ni Ronaldo

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Luka Modrić najprije je sudjelovao u središnjoj večeri humanitarne akcije ‘Vatreno srce’ pa će u utorak skočiti do Monte Carla na tradicionalnu svečanost ‘Golden Foot’ na kojoj će dobiti nagradu za veliki doprinos nogometu. Još jedno veliko priznanje za našeg reprezentativca!

Luka Modrić leti privatnim avionom u Monaco gdje će primiti nagradu Golden Foot, koju dodjeluje Kneževina Monaco pod pokroviteljstvom princa Alberta. Radi se o priznanju za nogometaše koji se ističu posebnim postignućima i osobnošću.

Daje se od 2003. godine i to onima koji su stariji od 28 godina, a još su uvijek aktivni. Modrić dobiva godišnju titulu za 2019. Glasovanje je obavljeno preko interneta, a žiri od 10 novinara sastavio je listu kandidata.

To je još jedna velika čast za Modrića koji je u 2018. godini pokupio sve najveće svjetske pojedinačne lovorike. Dovoljno je vidjeti tko su mu bili prethodnici: Roberto Baggio, Pavel Nedved, Andrij Ševčenko, Brazilac Ronaldo kao jedini prije Luke aktivni igrač Reala, Alesandro Del Piero, Roberto Carlos, Ronaldinho, Francesco Totti, Ryan Giggs, Zlatan Ibrahimović, Didier Drogba, Andres Iniesta, Samuel Eto’o, Gianluigi Buffon, a lani je to priznanje pripalo Edinsonu Cavaniju.

Uzgred budi rečeno – Messi i Ronaldo još nisu dobili tu nagradu!



Facebook Comments

Loading...
DIJELI