Što će biti s Modrićem? Njegova sudbina glavno je pitanje Real Madrida

facebook

Real Madrid gotovo sigurno očekuju brojne promjene ovog ljeta, a pitanje Luke Modrića je ako ne najvažnije, a onda barem među najbitnijima, prenosi Sportklub.

Luka Morić ima još godinu dana ugovora s Realom. Međutim, pitanje je što će biti s njegovom sudbinom, piše ugledna Marca.

Naime, Luka je u 36. godini i sasvim je jasno da je vrhunac njegove forme pao, što se vidjelo i ove sezone. S druge strane, Florentino Perez i Zinedine Zidane morat će a i imaju želju osvježiti svlačionicu raljevskog kluba dovođenjem nekoliko igrača, od čega i pojačanja u veznom redu. Prije svega, trebao bi se vratiti mladi Norvežanin Martin Odegaard, a još od početka zime priča se i o dolasku Donnyja van de Beeka iz Ajaxa.

Luka je i ove sezone često bio na klupi, a sljedeće bi trebao biti još i više. Tako da je pitanje hoće li prihvatiti takvu ulogu ili će otići iz Madrida. Ponuda neće nedostajati. Inter Miami Davida Beckhama volio bi u svoje redove dovesti hrvatskog kapetana, a novac za odlazak u MLS Luki ne bi bio malen, dok bi Real mogao nešto zaraditi na Modriću. Sljedeće godine mogao bi otići besplatno.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI