STIPE MIOČIĆ PRED NOVINARIMA: ”Moram priznati, taj DC je opak kujin sin”!

FACEBOOK: Stipe Miočić (Official)

Na službenoj konferenciji za novinare Stipe Miočić je na pitanje tko bi mu mogao biti sljedeći suparnik tek otpovrnuo:
“Iskreno, kupio sam novu kuću i jedva čekam samo doći doma. Nakon toga ću odlučiti„.
Poslije pobjede kojom je Miočić nakon godinu dana vratio naslov prvaka protiv borca koji ga je pobijedio i istaknuo kandidaturu za najvećeg borca u povijesti teške kategorije ushita nije nedostajalo:
”Taj DC je opak kujin sin, to mu moram priznati. Hvala Bogu što je taj opaki tip nastavio boriti se. Ovo je borba i tu se uistinu može svašta dogoditi”, rekao je Miočić u još kavezu odmah nakon borbe…
A na press konferenciji je dodao:
„Znao sam da mu radim štetu udarcima u tijelo. Počeo je spuštati ruke i vidio sam da trebam nastaviti raditi i da će mi ostavi otvorenu priliku. Ona se pojavila i moja desna ruka je odradila posao. Trener mi je govorio da koristim desnu ruku i poslušao sam ga.”
Priča je išla dalje:
“U ponedjeljak ću navršiti 37 godina, a sada se osjećam kao da imam 98. Sada sam otac i smršavio sam od toga. Ne znam kad sam zadnji put imao tako malo kila. Zdravo sam jeo, pio sam puno vode, bilo je ovo jedno vruće ljeto. Osjećao sam se sjajno. Počeo sam sporo, ali dobro je prošlo”, rekao je Miočić .
Veli da je tajna bila u analizi Cormiera:
“Trener i ja smo vidjeli jednu borbu Andersona Silve u kojoj je ta taktika upalila pa smo se dogovorili da ćemo i mi pokušati s tim.”
Slijedila su pitanja:
O čemu si razmišljao dok te DC udara.
“Ma, to je borba. Najbolji je. Znao sam da ćemo borbu završiti u 4. rundi.”
Dana White i Jon Jones tvrde da si najbolji svih vremena…
“To je lijepo. Lijepo je da drugi priznaju takve stvari. Meni je na kraju dana bitno samo da moja kćer bude ponosna na mene. Najvažnije mi je da sam dobra osoba i da sam dobar borac. Volim sve zaraditi u životu jer je tada pobjeda slađa.”, kazao je Miočić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI