SRPSKI MEDIJI U ŠOKU NAKON PORAZA OD HRVATSKE: Obrušili se na svoju reprezentaciju ali i grčkog suca! ‘Hrvatska nas je potopila’

Foto: Cropix

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je pobjedom nad Srbijom 14:12 osigurala polufinale Svjetskog prvenstva.

Izabranici Ivice Tucka sjajnu su odigrali cijelu utakmicu i stalno si bili u vodstvu koje je u više navrata bilo i tri gola razlike.

Odličan je na vratima Barakuda bio Toni Popadić koji je upisao čak 12 obrana, Srbija nam nije uspjela parirati i naši će vaterpolisti u borbu za medalje.

Srpski mediji pozorno su pratili vaterpolski klasik i na kraju priznali da je Hrvatska u ovom trenutku bolja reprezentacija.

“Previše grešaka Srbije i kraj u četvrtfinalu! Nisu izabranici Dejana Savića djelovali svježe, bilo je dosta promašaja, obrana je škripala u određenim trenucima, a apsolutnu većinu golova Hrvati su dali s igračem više.”, izvještava Srbija Danas.



“Hrvatska potopila Delfine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Bio je ovo još jedan vaterpolo klasik u kojem je Hrvatska ipak srušila Srbiju i plasirala se u polufinale”, piše Alo.rs.

Telegraf je izašao s ovim naslovom: “Srbija ostaje bez medalje na SP-u u vaterpolu: Hrvati su sada prejaki za novu generaciju Delfina.”

B92 je oštriji: “Hrvatska očitala lekciju Srbiji i izbacila je sa Svjetskog prvenstva. Vaterpolisti Srbije završili su učešće na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, pošto je bolja od njih bila selekcija Hrvatske.”

“Srbija bez borbe za medalje: Hrvatska potopila delfine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva” zaključio je Kurir.rs.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI